Ahmet Türk Seçim Zaferini Mardinlilerle Kutladı

Ahmet Türk Seçim Zaferini Mardinlilerle Kutladı

Yerel seçimlerin ardından Mardin’in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Türk ve Eşbaşkan Februye Akyol Mardinlilerle buluştu.


Mardin’in Artuklu ilçesi Nevruz alanında gerçekleştirilen mitinge Mardin’de belediye başkanlığı kazanan ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Miting alanında halka seslenen Ahmet Türk, çoğulcu ve demokratik bir anlayışla halka hizmet edeceklerini belirtti.

Seçim döneminde verdikleri sözü yerine getireceklerini belirten Türk, "Gerçekten mücadelemize sahip çıktınız, sizi kutluyorum, başarılar diliyorum. Biliyorum bu inancı, bu heyecanı, bu coşkuyla mücadelemize selamlarımızı gönderiyorum. Bugün Kürt'üyle, Arap'ıyla, Süryani'si ile Mıhalemi'si ile Türk’üyle birlikte ortak mücadelemizi geliştireceğiz. Biz zaten halkların kardeşliğini hep savunduk, bundan sonrada Arap'ı Kürt'ün üstünde görmeyiz, Kürt'ü Süryani'nin üzerinde görmeyeceğiz. Bütün halklarımızı kucaklayacağız ve burada demokratik halkların kardeşliğini inşa edeceğiz. Bütün gücümüzle, bütün birikimimizle ve bütün aklımızla halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. Halkımızla birlikte kararlarımızı oluşturacağız ve burada demokratik çoğulcu ve katılımcı bir anlayışı gerçekleştireceğiz. Seçim döneminde ne söylediysek hepsini gerçekleştireceğiz, size söz veriyoruz bizim tek amacımız halkımıza hizmettir ve sizin hizmetkarınız olmaktır" dedi.

Belediye Eşbaşkanı Süryani Februniye Akyol ise, "Bizi buraya siz layık gördünüz sizlere teşekkür ediyorum ve Mardin’in tüm halklarına Türklere, Süryanilere Araplara, Ermenilere, Ezidilere ve Alevilere tüm halklara söz veriyorum. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağız, ben ve arkadaşlarım sizlere layık olmak için caba harcayacağız ve sizlere hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile