Ahmet Ümit 'Bir Ask Masali' Söylesisiyle CKM'de

Ahmet Ümit 'Bir Ask Masali' Söylesisiyle CKM'de

Yazar Ahmet Ümit 21 Ocak Cumartesi, saat 14.00’te “Bir Ask Masali” söylesisiyle edebiyatseverlerle bir araya geliyor. Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek söylesinin ardindan yazar kitaplarini okurlari için imzalayacak.



Kadiköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)’nde her hafta gerçeklesen söylesi programinin bu haftaki konugu polisiye romanlariyla da adindan sikça söz ettiren yazar Ahmet Ümit olacak. Kitaplari agirlikli olarak polisiye ve tarihi romanlar olan Ahmet Ümit “Bir Ask Masali” adli söyleside edebiyatseverlerle bulusacak. Yazar, Yapi Kredi Yayinlari’ndan çikan “Bir Ask Masali” kitabinin isiginda okurlarina insanligin en yüce duygusu olan askin dogasini öykü tadinda anlatacak ve kadin cinayetlerine deginecek. Kitabinda bes prensin sevda ugruna revan olduklari bir yol ve hal macerasini kaleme alan Ahmet Ümit, söylesisinin ardindan Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari’nda kitaplarini okurlari için imzalayacak.

Katilimin ücretsiz oldugu “Bir Ask Masali” söylesisi ve imza günü 21 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te CKM Büyük Salon’da gerçeklesecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile