Ahmetli'de GSB Spor Okulundan Yetisen Basketbolcu Seyma Aydin Manisa'nin Gururu Oldu

Ahmetli'de GSB Spor Okulundan Yetisen Basketbolcu Seyma Aydin Manisa'nin Gururu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanliginca Manisa’nin Ahmetli ilçesinde düzenlenen spor okullarindan yetisen Seyma Aydin, örnek basarisiyla takdir topluyor.

Manisa’nin Ahmetli ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanligina bagli GSB Spor Okullari ve Gençlik Merkezi’nin düzenledigi spor kurslari, gençlerin sporla tanismasini saglarken önemli basarilar elde etmelerine vesile oluyor. Bu basari öykülerinden biri de Seyma Aydin’a ait. Seyma Aydin, Ahmetli ilçesindeki spor kurslarina katilarak basketbol ile tanisti ve gösterdigi üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Basarisini Ahmetli Efeler Spor Kulübü’nde sürdüren Seyma Aydin, basarili performansi sayesinde Türkiye Basketbol Federasyonu’nun U14 Milli Takimi’na davet edildi ve Romanya’da düzenlenen Milli Takim Kampi’nda da adindan söz ettirdi.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, yetenekli genç sporcularin Manisa’dan çikmasinin gurur verici oldugunu belirtti.

Öztürk, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü olarak tüm tesisler ve personel ile gençlerin her zaman hizmetinde olduklarini vurguladi. Seyma Aydin’i ve antrenörlerini kutlayan Öztürk, "Bu basari hikayesi, gençlerin sporla tanismasi ve yeteneklerini gelistirmesi için saglanan imkanlarin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, gençlerin sporla bulusmalarini desteklemeye devam ederek gelecekte daha pek çok basari hikayesine imza atmaya devam edecektir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile