Ahsap Ev Çikan Yanginda Kullanilamaz Hale Geldi

Ahsap Ev Çikan Yanginda Kullanilamaz Hale Geldi

Karaman’da alt kati marangozhane olan ahsap evde yangin çikti. Güçlükle söndürülen yanginda ev ve marangozhane kullanilamaz hale geldi.

Yangin, merkeze bagli Kalaba köyünde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet S.’ye ait oldugu ögrenilen evde sabah saat 07.00 siralarinda yangin çikti. Çikan yangini erken fark eden ev sahibi Ahmet S. ve esi pencereden son anda disariya çikarak canlarini kurtarirken, 112 Çagri Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine köye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangina ilk olarak Bucakisla köyünden gelen Orman Isletme Müdürlügü’ne bagli ekipler arozöz ile müdahale etti. Karaman’dan gelen itfaiye ekibinin de yangin söndürme çalismalarina katilmasi ile yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Yanginin elektrik kontagindan dolayi çikmis olabilecegi ihtimal üzerinde durulurken, ev ve marangozhane tamamen yanarak kül oldu.

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sariibrahim de Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Murat Alkan ile birlikte köye gitti. Yanan evde incelemelerde bulunan Sariibrahim, itfaiyeden yanginin çikisi ile ilgili bilgiler alirken, ev sahibi Ahmet S’ye de geçmis olsun dileklerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile