Ahşap Fuarı’nda Sfc Entegre’nin Stantı Büyük İlgi Gördü

Ahşap Fuarı’nda Sfc Entegre’nin Stantı Büyük İlgi Gördü

Kastamonu’nun zengin orman varlıklarının değerlendirilmesi için bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kastamonu Ahşap Fuarı sona erdi.

Fuarda sergilenen ürünler arasında en büyük ilgiyi SFC Entegre Oran Ürünleri standı gördü.
Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl çok daha hareketli geçen Ahşap Fuarında SFC Entegre Ağaç Sanayi ile Dortek Kapı firmalarının ürünleri, fuarda dikkat çekti.

SFC Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülemoğlu, bu yılki fuarın önceki yıllara oranla oldukça hareketli geçtiğini söyledi.

Fuar dönemlerinde çeşitli sosyal etkinliklerin yapılmasıyla il¬gili arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Gülemoğlu, “Fuarda büyük firmaların yanı sıra küçük firmaların da ürettiği ilginç ürünler yer aldı. Bu işe emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Fuarın her yıl üzerine gelişerek büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

Ahşap Fuarı ile kendilerini dünyanın zirvesine taşıyan çalışmaların stantları geçen ziyaretçilere sunduklarını ve bu amaçla da her yıl fuara katıldık¬larını belirten Gülamoğlu, “140 bin metrekarelik açık 35 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapan bir tesis haline gelen SFC Entegre Orman Ürünleri’nin, sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor. Firmanın bünyesine kattığı ve ön¬cülük ettiği ürünlerini de Ahşap Fuarı’nda ziyaretçilere sunuyoruz” diye konuştu.

FUARIN EN YAŞLI ZİYARETÇİSİ
3. Kastamonu Ahşap Fuarı’nın en yaşlı ziyaretçisi fuarın son gününde stantları gezdi. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın hayattaki en eski yönetim ve meclis başkanlığını yapan Ali Kesercioğlu, fuar alanını oğlu Ömer ve torunu Furkan ile birlikte dolaştı. Ali Kesercioğlu’na SFC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu eşlik etti.

1947-48 Taş Mektep mezunu olan, 1976-1981 yılları arasında Ticaret Odası 1. Dönem Meclis Başkanı, 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Ali Kesercioğlu, Kastamonu Ahşap Fuarını çok beğendiğini belirterek, fuarda emeği olan herkese teşekkür etti. Antikacı Sedat Hınç tarafından oluşturulan standı ayrı¬ca beğendiğini sözlerine ekleyen Kesercioğlu, Sedat Tunç’a eskiyi günümüze taşıdığı için teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile