Ahsap Parfüm Kutularinin Her Birine Farkli Hikayeler Yazildi

Ahsap Parfüm Kutularinin Her Birine Farkli Hikayeler Yazildi

Mardin’de parfümlere ahsaptan kutu yaparak bir yenilige imza atan Dr. Mars firmasi, bu kez kutularin her birine farkli hikayeler yazdi.

Dr. Mars firmasi farkli ve kaliteli ürünleri ile dikkat çekemeye devam ediyor. Firma, tasarladigi ahsap parfüm kutulari ile bir yenilige imza atti. Parfümler için yapilan ahsap kutularin üzerine logo olarak Mezopotamya mitolojisi simgelerinden Inanna’yi koyan Dr. Mars, her kutu için ayri bir de hikaye yazdi. Tasarlanan kutular içerisinde bulunan malzemeler çikartildiginda taki kutusuna dönüserek satin alan müsteriler için genis bir kullanim alani sunuluyor. Kadin ve erkekler için farkli renklerde üretilen kutularin kapaginda bulunan aynalar ise görselligi ve kullanim alanin genis olmasiyla dikkat çekiyor.

“Ilk defa bunu deneyen biz olduk”

Böyle bir tasarimi ilk kez kendisinin yaptigini belirten Hamdullah Adsoy, “Ürünün kalitesini en üst seviyeye tasimak için elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz ve denenmeyen, var olmayan ürünler yapmaya çalisiyoruz. Var olan kokulardan ziyade, olmayan ve en iyi kokuyu nasil yapabiliriz bunun için çalisiyoruz. Bizim parfümlerimiz bir hafta kalici ve tahris etmeyen parfümlerdir" dedi.

En iyi ürünleri elde etmek için çalstiklarini anlatan Adsoy, "Parfümün iç kismi kadar dis görseline de önem veriyoruz. Ahsaptan parfüm kutusu yaptik ve ilk defa bunu deneyen biz olduk. Kapak kismina da baski yaptirdik. Hem logomuz var hem de ayna olarak kullanilabiliyor. Her parfüme de bir hikâye ve güzel söz olusturduk. Kapagin arka kismina bu hikâyeleri ve güzel sözleri yerlestirdik. Kadin ve erkeklere farkli sekillerde kutular ve hikayeler yazdik. Ürünün iç kalitesi kadar dis ambalajina da önem veriyoruz" diye konustu.



“Kutu kagit olunca çöpe atiliyor ve kullanilmiyor”

"Dis görünüsün de çok önemli oldugunu bildigimiz için denenmemis bir sey yapmak istedik" diyen Adsoy, "Mardin gibi tarihi bir kente ahsaptan bir kutu yakisir dedik ve ahsaptan bir kutu yaptik. Parfüm kutularimizin içerisini portatif yaptirdik ve içerisinde bulunan parfüm sisesini ve sünger malzemesini çikartinca taki kutusuna dönüsmesini sagladik. Bu kutu kâgit olunca çöpe atiliyor ve kullanilmiyor. Bir farklilik olusturmak için böyle bir tasarim yaptik. Oda parfümlerinde de farkli bir tasarima gittik. Bambulu oda parfümlerinde de ahsap bir yapi kullandik. Oda parfümlerinde kullanilan çubuklarin daha uzun süre kullanilabilmesi için kutularin arkasinda portatif yerler hazirladik. Bu sayede etrafin kirlenmesini önlemis olduk. Logonun üzerinde bulunan motif Inanna’ya aittir" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile