'Ahududu' Nevsehir'de Sahnelenecek

'Ahududu' Nevsehir'de Sahnelenecek

Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatro dünyasinin ustalarini bir araya getiren “Ahududu” adli tiyatro oyunu, 19 Subat Cumartesi aksami Nevsehir’de tiyatro severlerle bulusacak.



Nevsehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsaminda daha önce 22 Ocak tarihinde sahnelenecegi duyurulan ancak oyunun basrol oyuncularinin rahatsizligi nedeniyle ertelenen ‘Ahududu’ adli tiyatro oyunu 19 Subat Cumartesi sanatseverler ile bulusacak. Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan, Joseph Kesselring’in “ArsenicandOldLace” adli eserinden derlenen oyunda Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’in yani sira Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkinoglu rol alacak. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek ve kara komedinin en iyi örneklerinden sayilan oyun, insanlari huzura kavusturmak, yalnizliklarindan kurtarmak için zehirleyen Müsfike ile Mürside ve onlarin çevresindekilerin hikâyesini anlatiyor.

Oyun için daha önce 22 Ocak tarihi için bilet alan sanatseverler ayni biletleri ile oyunu izleyebilecek. Ayrica bilet satisi gerçeklesmeyecek ve 12 yas altindaki çocuklar ve biletsiz izleyiciler salona alinmayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile