Aile Akademisine Egitimci-Yazar Kapaklikaya Konuk Oldu

Aile Akademisine Egitimci-Yazar Kapaklikaya Konuk Oldu

Egitimci-Yazar Alisan Kapaklikaya, Malatya Battalgazi Belediyesi tarafindan ailelere rehberlik etmesi amaciyla hayata geçirilen “Aile Akademisi” programlari çerçevesinde Battalgazililerle bulusuyor. 7 Kasim Pazartesi günü saat: 19.00’da Sehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programda Yazar Kapaklikaya, teknoloji ile aile arasindaki baglari Battalgazililerle paylasacak.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini araliksiz sekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Eylül ayinda startini verdigi “Aile Akademisi” konferans dizisinin üçüncüsünü, 7 Kasim Pazartesi günü saat: 19.00’da gerçeklestirilecek. Yazar Hatice Kübra Tongar ve Uzman Aile Danismani ve Yazar Saliha Erdim’i Battalgazililerle bulusturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de Egitimci-Yazar Alisan Kapaklikaya’yi sevenleriyle bulusturuyor. Toplumun yapi tasi olan aileyi korumak, ailede uyum ve güzel geçim için güçlü iletisimin önemine dikkat çekmek ve ailelere rehberlik etmek amaciyla Sehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan konferansta Yazar Kapaklikaya, teknoloji ile aile arasindaki baglari Battalgazililerle paylasarak, huzurlu bir aile ortami hakkinda önemli tavsiyelerde bulunacak.

“Tüm ailelerimizi bekliyorum”

Katilimin ücretsiz olacagi programda sevenleriyle bulusacak olan Yazar Kapaklikaya, konferans öncesi Battalgazililere önemli bir mesajda gönderdi. Konferansa özel davette bulunan Kapaklikaya, “Battalgazi Belediyesi tarafindan düzenlenen Aile Akademisi programinin davetlisi olarak 7 Kasim Pazartesi günü Malatya geliyorum ve Battalgazililerle bulusuyorum. Benim için çok özel bir program olacak. Aksam saat: 19.00’da Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenecek olan konferansa tüm ailelerimizi bekliyorum. Tüm halkimiz davetlidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile