Aile Hekimiyle Tartisip Merkezin Kapisini Tekmelediler

Aile Hekimiyle Tartisip Merkezin Kapisini Tekmelediler

Sanliurfa’da bir yakinina ilaç yazdirmak için aile sagligi merkezine giden 2 kisi, doktordan ret cevabi alinca merkezin kapi ve pencerelerini tekmeledi. Yasananlar kameraya yansidi.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bagli Eyyüpkent Mahallesi’ndeki Nihat Demirelli Aile Sagligi Merkezi’nde yasandi. Kuzen I. ve A.A., gittikleri merkezde Aile Hekimi Mehmet Emin A.’dan iddiaya göre, bir yakinlarinin kullandigi ilaci, reçete etmesini istedi. Ancak doktor, hastayi muayene etmeden ilaçlari yazamayacagini söyledi.

Çikan tartisma, kisa sürede arbedeye dönüstü. I.A. ile A.A. güvenlik gerekçesiyle disari çikarilarak, merkezin kapisi kilitlendi. Içeriye giremeyen kuzenler, kapi ve pencereleri tekmeleyip yumrukladi. Saglik çalisanlarinin polisi aradigini duyan saldirganlar, bölgeden uzaklasti. Ihbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, sahislari yakalayarak gözaltina aldi.

Yasanan gerginlik cep telefonu kameralarina yansirken, muayene olmak için merkeze giden hastalar güvenlik gerekçesiyle içeriye giremedi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile