Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu İle Hdı Sigorta Anlaşmaya Vardı

Dünyanın en büyük sigorta kuruluşlarından olan TalanxInternational‘ın dev sigorta markası HDI Sigorta, Türkiye‘nin en yaygın aile hekimliği organizasyonu olan ve çok sayıda il derneğini bünyesinde barındıran Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) ile sözleşme imzaladı.

AHEF ile TalanxInternational‘ın dev sigorta markası HDI Sigorta arasında imzalanan sözleşme ile aile hekimleri, yanlış tıp uygulamaları sonucu karşılaşabilecekleri yaptırımlara karşı başta Hekim Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası olmak üzere tüm sigorta ihtiyaçlarını HDI Sigorta‘dan karşılayacak. Ayrıca aile hekimlerinin bu hizmetten hızlı ve kolay bir şekilde yararlanabilmesi için tüm işlemlerin internet ortamında gerçekleştirilmesine olanak sağlanıyor. Aile hekimleri, AHEF‘in resmi web sitesi olan

www.ahef.org.tr adresinden tek bir tıkla tüm işlemleri gerçekleştirilebilirken, aynı zamanda farklı birçok avantajdan da yararlanabilecek. Ayrıca, aile hekimlerine sunulacak sigorta hizmetine yepyeni bir boyut kazandıran AHEF-Acentem Masamda Projesi‘nin tüm aile hekimlerinden büyük beğeni topladığı öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile