Aile Vahsetinde Babanin Oglunu Vurma Ani Ortaya Çikti

Aile Vahsetinde Babanin Oglunu Vurma Ani Ortaya Çikti

Eskisehir’in Inönü ilçesinde esini ruhsatli tabancasiyla öldüren 87 yasindaki Emekli Asker Mehmet Aslan’in, ardindan Bilecik’in Bozüyük ilçesine giderek orada yasayan iki oglundan birini öldürüp, digerini ise yaraladigi olayin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Alinan bilgiye göre, Inönü ilçesi Erenköy Mahallesi’nde oturan emekli astsubay Mehmet Aslan (87), henüz bilinmeyen bir sebeple esi Fadime Aslan’i öldürdü. Ardindan Bilecik’in Bozüyük ilçesinde oturan ogullari Erol Aslan ve Osman Aslan’in evlerine giden Mehmet Aslan, iki çocugunu silahla yaraladi. Yaralanan Erol Aslan hayatini kaybederken, Osman Aslan olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan Bozüyük Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi. Olay sonrasinda polis karakoluna giden Aslan, kendi teslim oldu. Süpheli Aslan’in teslim olmasinin ardindan Inönü ve Bozüyük ilçelerinde bulunan olay yerlerinde inceleme baslatildi.

Jandarma ve polis ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan, agir yaralanan Osman Aslan’in, babasi Mehmet Aslan tarafindan vurulma ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

"Baba ogul ikisi beraber geldi"

Olayi gören esnaf Hikmet Bozaci ise sunlari anlatti:

"Baba ogul ikisi beraber geldiler. Osman Bey telefonla konusurken babasi cebinden silahi çikartip bir el ates ediyor, ondan sonra yarali yan taraftaki komsunun berber dükkanina ’Vuruldum’ diye kendini atiyor. Orada zaten bayiliyor. Burada iki oglu vardi, bir tanesini sabahtan öldürmüs, bu ikinci oglunu da yaralamis. Daha önceden Inönü ilçesinde karisini öldürüyor, daha sonra buraya geliyor, burada ikinci olayi isliyor; ondan sonra diger oglunu da kapi girisinde yaraliyor. Ikinci katta diger oglunu öldürdükten sonra bu yaraladigi oglunu da buraya çagiriyor, aralarinda bir husumet var mi bilmiyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile