Aile Ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü Personeli Yemin Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü’nde görev yapan 5 personel, Türk Bayrağı üzerine ellerini koyarak memuriyet yemini etti.

Temel eğitim, hazırlayıcı eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayıp asaleten devlet memurluğuna atanan 5 personel için Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğünde yemin töreni düzenlendi.

Müdürlük Toplantı Salonunda düzenlenen törende, İl Müdürlüğü’nde çalışan 5 personel, Türk Bayrağına ellerini koyarak memuriyet yemini etti. Aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre asil devlet memurluğu görevine başladı.

Yemin törenine İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcıları Sebahattin Bilgiç, Erdinç Topçu ve İl Müdürlüğü personeli ile aday memurlar katıldı.

İl Müdürü Bilgin Özbaş, asaletini alan personelleri tebrik ederek, "Bundan sonraki çalışma hayatlarında da adaylık aşamasındaki azimlerini, kararlılıklarını ve çalışkanlıklarını arttırarak devam ettirmelerini temenni ediyorum. 27 yıl önce ben de Türk bayrağına el koyarak amirlerimiz önünde yemin etmiştim. O duyguları burada tekrar yaşadım. O günler gözlerimin önüne tekrar geldi. Ulvi bir göreve asaleten başlamış olan sizlerin adaylık sürecinde göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarınızın devamını diliyorum. Uzun yıllar yaşlımıza, engellimize, çocuklarımıza, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize, dezavantajlı mahallelerde yaşayan insanlarımıza fedakarca hizmetlerde bulununuz. Başarılar sizinle olsun. Bu memleket sizden çok şey bekliyor. İş disiplininiz beraberinde başarıyı getirecektir. Memurluk görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile