Aileler, Evlatlarini Bin 121 Gündür HDP'den Istiyor

Aileler, Evlatlarini Bin 121 Gündür HDP'den Istiyor

Çocuklarinin terör örgütü PKK tarafindan daga kaçirildigi iddiasiyla HDP il binasi önünde oturma eylemi yapan ailelerim evlat nöbeti bin 121’nci gününde kararlilikla sürütüyor.

Çocuklarinin terör örgütü PKK mensuplari tarafindan daga kaçirildigi iddiasiyla 3 Eylül 2019’da farkli kentlerden Diyarbakir’a gelerek HDP il binasi önünde oturma eylemi baslatan ailelerin evlat nöbeti bin 121’nci gününde de devam ediyor. Kars’tan oglu Faruk için Diyarbakir’a gelen anne Rahime Tasçi, oglu Faruk’un 8 yil önce sabah evden çiktigini ve bir daha geri dönmedigini belirterek, ogluna "dön gel" çagrisinda bulundu.

Ogluna seslenerek teslim olmasi isteyen anne Tasçi, "4 yildir burada eylem yapiyorum. Faruk’tan haber alamadim. Eger beni duyuyorsa gelsin korkmasin polis ve askere teslim olsun. Faruk, bir haber gönder kardesin ve baban seni özlemis, eve gitmeyecegim, korkma gel. Eline kina yakar seni askere göndereyim. Elinden kalemi aldilar silahi verdiler. Ben seni burada bekliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile