Ailelerinin Haber Alamadigi 2 Kisinin Trafik Kazasinda Öldügü Ortaya Çikti

Ailelerinin Haber Alamadigi 2 Kisinin Trafik Kazasinda Öldügü Ortaya Çikti

Konya’nin Beysehir ilçesinde, ailelerin dünden bu yana haber alamadigi 2 kisinin yasanan trafik kazasi sonucu hayatlarini kaybettigi ortaya çikti.

Kaza, Hüyük-Konya Kara Yolunun 12. kilometresinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçmekte olan vatandaslar sabah saatlerinde takla atarak yoldan çikip ekili tarlaya devrilen bir otomobili fark etti. Araç disinda 2 kisinin hareketsiz vaziyette yattigini da gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede araçtan disariya firladigi belirlenen ve cansiz bedenleri birbirine yaklasik 30 metre mesafe araliklarla donmus vaziyette bulunan sürücü oldugu ögrenilen Dervis Akkus ile yanindaki Özcan Gevrek’in hayatini ta olmadigi tespit edildi. Kazada yasamini yitiren sürücü ve arkadasinin cenazeleri savci ve jandarmanin yaptigi incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Beysehir Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Hüyük istikametinden Beysehir yönüne seyir halinde olan 42 ABY 898 plakali aracin sürücüsünün Doganbey Mahallesinde ikamet ettigi ve çobanlik yaptigi, yanindaki arkadasinin ise Yenidogan Mahallesinde ikamet ettigi ögrenildi. Hayatini kaybeden sahislarin ailelerinin dün kayip basvurusunda bulundugu ögrenildi. Kazaya karisan otomobil, adrese sevk edilen bir vinç ile olay yerinden kaldirildi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile