Ailesini Katleden Sahistan Soke Eden Video

Ailesini Katleden Sahistan Soke Eden Video

Kilis’te yasanan korkunç olayda esini ve 3 çocugunu bogarak ve makas darbeleriyle öldüren sahsin intihar etmeden önce sosyal medya üzerinden bir video paylastigi ortaya çikti. Sahis, paylastigi videoda cinayetleri neden isledigini anlatti.

Olay, gece saatlerinde Nedim Ekmen Mahallesi’nde meydana geldi. Kilis’te bir sahis, karisini ve 3 çocugunu evde öldürdükten sonra intihar etti. Bir komsunun ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler eve girdiklerinde 5 cansiz bedenle karsilasti. Cesetler otopsi için Prof. Dr. Alaeddin Yavasca Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Ailesini katleden sahsin intihar etmeden önce sosyal medyada bir video paylasarak olayi anlattigi ortaya çikti. Sahis paylastigi videoda, "Karim beni severdi ve saygi duyardi, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadi, sadece yoksulluktan yoruldum, diger akrabalarim gibi dilencilik yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi. Yetkililer olayin nedenlerini ve ayrintilarini ortaya çikarmak için çalismalarini sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile