'Ajan Kedi' Açik Hava Sinema Gösterimi Yogun Ilgi

'Ajan Kedi' Açik Hava Sinema Gösterimi Yogun Ilgi

Yesilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan baslatilan ‘Yesilyurt Sinema Aksamlari’ etkinlikleri çerçevesinde Sehit Aytaç Altunörs Parkinda düzenlenen ‘Ajan Kedi’ Açik Hava Sinema Gösterimine çocuklar büyük ragbet gösterdi.

‘Mutlu Çocuklar Mutlu Yesilyurt’, ‘Spor ve Oyun Adasi Senlikleri’, ‘Iyilik Makasi’ ve ‘ Teleskop ve VR Gözlükle Uzay Inceleme’ gibi farkli temali etkinliklerle çocuklari deprem travmasindan uzak tutup, normal hayat kosullarina adapte etmeye çalisan Yesilyurt Belediyesi, ‘Yesilyurt Sinema Aksamlari’ Etkinlikleriyle bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Firat Kalkani Harekat bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldirida sehit olan Özel Harekat Polisi Malatyali Aytaç Altunörs’ün adinin verildigi Bostanbasi Mahallesindeki park alaninda düzenlenen ‘Ajan Kedi’ Açik Hava Sinema Gösterimine çocuklar büyük ilgi gösterdi. Kendileri için özel olarak ayarlanan alanda yerlerini alan çocuklar, evden çikmasi yasak olan ancak evin disindaki dünyayi merak eden sevimli kedi Marnie’nin, sokaga adim atmasi ile birlikte yasadigi maceralari konu edinen ‘Ajan Kedi’ filmini büyük bir dikkatle izlediler.

Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Cavit Aslan ve Oguz Özcan’in yani sira Yesilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Mükremin Yagbasan’da etkinlikte çocuklari yalniz birakmadilar. Çocuklara film sonrasinda dondurma ikraminda bulunuldu.

‘Ajan Kedi’ Açik Hava Sinema Gösteriminin büyük bir ilgi gördügünü ifade eden Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Cavit Aslan, “ Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’in talimatiyla çocuklarimizi deprem travmasindan uzak tutup, psikolojik destek verebilmek adina çesitli organizasyonlar yapiyoruz. Konteyner kentlerimizde veya park alanlarimizda düzenledigimiz bu ve benzeri etkinliklerimiz yogun ilgi görüyor. ‘Yesilyurt Sinema Aksamlari’ etkinliklerimizle her hafta bir konteyner kentimizde ya da parkimizda sinema gösterimleri düzenleyecegiz. Bugünde ilk olarak, Malatyali sehidimiz Özel Harekât Polisi Aytaç Altunörs’ün adini verdigimiz park alanimizda çocuklarimizin çok sevdigi ‘Ajan Kedi’ filminin gösterimini yaptik. Ailelerimiz çocuklarimizla buraya gelerek güzel vakit geçirdiler. Özellikle çocuklarimizin neseli ve keyifli olmalari bizim için çok önemliydi. Çünkü biz çocuklarimizin mutlu ve huzurlu bir hayat yasamasi için çalisiyoruz. Sinema etkinliklerimiz basta olmak üzere farkli organizasyonlarimizla vatandaslarimizin hizmetinde olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile