AK Parti 4'Üncü Kez Üniversiteli Gençlerle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

AK Parti 4'Üncü Kez Üniversiteli Gençlerle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Ak Parti Bilecik Il Baskanligi 4’üncü kez üniversiteli gençler için iftar yemegi düzenledi.

AK Parti Il Baskanligi iftar yemeklerinde üniversiteli gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayinin gelmesiyle her gün iftarda çesitli misafirler agirlayan AK Parti Il Baskanligi 4’üncü kez üniversiteli gençler için iftar programi düzenlendi.

Düzenlenen programa AK Parti Il Baskani Serkan Yildirim, Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek, ve çok sayida üniversiteli genç katildi.

Iftar yemeginin ardindan gençlere hitaben konusma gerçeklestiren Il Baskani Yildirim, “Gelecegimiz olan siz gençlerle iftarda bulusmak bizler için büyük onur ve gururdur. Sizler Türkiye’nin gelecegi ve gururusunuz. Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nde yetisen degerli gençlerimizle ülkemiz her zaman ilerleyecek ve gelisecektir. Bugün burada bulunan ya da bulunmayan gençlerimiz ülkemizin gurur ve övünç kaynagidir. Sizleri seviyoruz, destekliyoruz" dedi.

Öte yandan iftar programina katilan gençler, düzenlenen programlarla üniversite ögrencilerine verdigi önemi icraatlariyla gösteren Baskan Yildirim’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile