Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Işıksu'dan Muhalefete Tepki

Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Işıksu'dan Muhalefete Tepki

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, şehit cenazeleri üzerinden siyasi rant peşinde koşan muhalefeti sert bir dille eleştirerek, "Şehit cenazelerimiz defnedilmeden seçim telaşına düşenler utanmalıdır" dedi

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, şehit cenazeleri üzerinden siyasi rant peşinde koşan muhalefeti sert bir dille eleştirerek, "Şehit cenazelerimiz defnedilmeden seçim telaşına düşenler utanmalıdır" dedi.
Işıksu yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarının ardından siyasi çekişmelerin başladığına dikkat çekerek, terör olaylarının amacına uygun bir çabaya hizmet edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Işıksu, "Başta Sakaryalı Mutlu şehidimiz olmak üzere son günlerde yaşanan terör saldırılarıyla şehit olan kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeşlerimizin acısını tüm Türkiye ile paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Bu hazin olayların ardından bazı muhalefet parti temsilcileri adeta seçim çalışmalarına başlamakla şehitlerimize ve Türkiye'ye büyük saygısızlık yapmaktadır. Daha şehit cenazelerimiz defnedilmeden seçim telaşına düşenler utanmalıdır" diye konuştu.
Terör sorununun Türkiye'nin 26 yıllık bir sorunu olduğunu ifade eden Işıksu şunları söyledi; "Sivil halk haricinde polisimizle askerimizle yaklaşık 7 bin şehit verdik. AK Partiye yüklenip küçük siyasi hesaplarla oy kazanma sevdasına girenleri bu halk 2000 yılında da gördü. Bize neden idamı getirmiyorsunuz, diyenler, O dönemler iktidardaydı ve idam varken ellerine verilmiş bölücü ele başını idam etmeyip aylarca sümen altında beklettiklerini bu halk unutmamıştır. 2000 yılında 41 şehit verdik, 2001 yılında yine onlarca şehit verdik. Şimdi nasıl olsa unutulmuştur diyerek yüreklerin kan ağladığı bir dönemde mesnetsiz eleştirilerle bir yere varılacağını sanmasınlar."
Muhalefet partilerini eleştiren Işıksu, "Başbakanımızın Gazze'de ki insanlık katliamına gösterdiği tepkiyi şehit cenazelerine göstermediği yalanını söyleyen bazı muhalefet parti temsilcileri, ya görmek istemiyor ya da duymak istemiyor olacak ki Başbakanımız şehit verdiğimiz Gediktepe'de Genelkurmay Başkanımızla taziye ve inceleme ziyaretlerinde bulunmuş, siperlerde vatan evlatlarımıza moral vermiş, ardından yapılan cenaze törenine 19 Avrupa Birliği büyükelçisi ve Avrupa Komisyonu temsilcisiyle katılmış, bütün dünyaya tezlerimizi anlatmış, bu acımıza ve haklılığımıza onları da dahil etmiştir. Ardından Grup toplantısında saatlerce terörle ilgili mesajlarını ifade etmiş ve bu toplantı televizyonlarda da canlı yayınlanmıştır. Kaldı ki AK Parti bir taraftan terörle mücadeleye devam ederken bir taraftan da terörün beslendiği geri kalmışlık ve eğitimsizlikle de mücadele etmiştir. Doğu ve Güneydoğu'daki halkımızın yaşam standartlarını arttırmak amacıyla alt yapı, üst yapı yatırımları için 15 katrilyonu aşan yatırım yapmıştır. Doğu'yu, Güneydoğu'yu bilgisayarla, bilişim teknolojisi sınıflarıyla biz tanıştırdık. GAP, DAP, KOP Eylem Planıyla bölgelerimiz arasındaki gelişmişlik farklarını azaltma adımlarını biz attık. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesiyle kimsenin öteki olmadığını ve herkesin Türkiye'nin vatandaşı olduğunu biz anlattık. Bu gelişmeler kimi rahatsız eder, tabii ki bunların olmadığıyla beslenen terör örgütünü. Terörle mücadele veren güvenlik güçlerimizin moralini bozmak, toplumda yılgınlık üretmek, iç çekişme görüntüsü vermek; ancak terör örgütünün işine gelir, terörün ekmeğine yağ sürer; ancak terör örgütü şunu bilmelidir ki bu yol yol değildir ve kendi karanlıklarında gömülmeye mahkum olacaklardır. Türkiye hızla büyüyen güçlenen ve demokratikleşen bir ülke olmaktan barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir coğrafya olmaktan alı konulamayacaktır. Hiç kimse şehitlerimiz üzerinden seçim telaşı seviyesizliğine inmesin" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile