Ak Parti Adayı Okur: İstikrarın Sürmesi İçin Tekrar Yetki İstiyoruz

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mehmet Akif Okur, 2002 yılından beri halktan aldıkları yetkiyi hizmet için en iyi şekilde kullanma gayretinde olduklarını belirterek, "Bu sürede ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atıldı.

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mehmet Akif Okur, 2002 yılından beri halktan aldıkları yetkiyi hizmet için en iyi şekilde kullanma gayretinde olduklarını belirterek, "Bu sürede ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atıldı. Ülkede istikrarın devam etmesi, daha demokratik, daha gelişmiş ve daha ileri bir demokrasiye sahip olma adına halkımızdan yeniden yetki istiyoruz." dedi.

AK Parti Balıkesir adayları, merkeze bağlı Büyük Bostancı ve Çiçekpınar köylerini ziyaret edip vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Adaylardan Okur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı yönetiminde il ve merkez ilçe yönetimleri ve gençlik kolları üyelerinin katılımıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köy meydanları ve kahvehanelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Okur, AK Parti‘nin kuruluşundan itibaren destek veren herkese teşekkür etti: "Katılmış olduğumuz tüm seçimlerde hep bize destek verdiniz. Hep arkamızda ve yanımızda durdunuz. Biz de Başbakanımız‘la, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla, belediye başkanlarımızla sizlerden almış olduğumuz bu gücün karşılığı olarak elimizden gelen imkanlar ölçüsünde sizlere hizmet sunma gayretinde olduk. Hizmetlerimizle huzurunuzdayız." şeklinde konuştu. Mehmet Akif Okur ve beraberindekiler, ziyaretin ardından köyden ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile