AK Parti Balikesir'den Bandirma'da 9'Da 9 Tam Saha Çalisma

AK Parti Balikesir'den Bandirma'da 9'Da 9 Tam Saha Çalisma

AK Parti Il Baskanligi, 9 Milletvekili adayi ile birlikte adim adim Bandirma’da esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

AK Parti Il Baskanligi Seçim Koordinasyon Merkezi, geçtigimiz günlerde Edremit’te gerçeklestirdigi “9’da 9 Tam Saha Çalismasi” ziyaret programinin aynisini Bandirma’da da gerçeklestirdi. AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Milletvekili Adayi Belgin Uygur, AK Parti Milletvekili Adaylari; Ismail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Mutlu Aydemir, Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Esref Uslu ve Fatih Güngör, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadin Kollari Baskani Meral Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Hüseyin Murat Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bandirma Ilçe Baskani Mehmet Dogan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tam saha, adim adim Bandirma ziyaret programini gerçeklestirdiler.

Her bir Milletvekili adayinin ayri ayri gerçeklestirdigi ziyaret programinda Bandirma’da girilmedik sokak, çalinmadik kapi, alinmadik gönül birakilmadi. Bandirma’da tam bir AK Parti söleni yasanirken vatandaslarin sevgi gösterileri ve destekleri görülmeye degerdi. Gündüz sehir içinde gerçeklestirilen ziyaretleri aksam da kirsal mahallelerde devam edildi. Bandirmalilarin yapilan bu ziyaretlerden dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirmeleri AK Parti Teskilatini ve Milletvekillerini memnun ederken 14 Mayis’ta Bandirma’nin seçim sandiklarinda desteklerinin üst düzeyde olacaginin bir göstergesiydi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Milletvekili Belgin Uygur ile birlikte Bandirma Cumartesi Pazarini ziyaret eden AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran vatandaslarin yogun ilgisi karsisinda duydugu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret ettikleri her tezgahta sevgi gösterileriyle karsilanan Basaran ve Uygur, vatandaslarla ve esnaflarla sohbet ederek AK Parti’nin Türkiye Yüzyili Vizyon projelerini anlattilar. Basaran ve Uygur sik sik tezgah arkasina geçerek vatandaslara satis yapmalari takdirle karsilandi.

Bandirma Cumartesi Pazari ziyaretinde konusan AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, Türk Milletinin teröristlerle ve uzantilariyla yol yürüyenlere karsi yek vücut olduklarini söyledi.

Baskan Basaran konusmasinda; “Bugün Bandirma’da vatandaslarimizla sohbetlerimiz de ifade ettikleri çok önemli. Görüyoruz ki milletimiz her seyin farkinda. Kimin yerli ve milli, kimin disaridaki baronlara hizmet ettigini çok iyi biliyor. Ülkemizi bölmeye çalisanlara, ülkemizi pazarlik masasina koyanlara, Atatürk Havalimanini asikar bir sekilde CIA’nin is ortagina satacagini söyleyenlere, seçildiklerinde teröristlerin uzantilarina özerlik verecegiz, terörist APO ve Demirtas’i çikartacagiz diyenlere, FETÖ isbirlikçilerine listelerinde yer verenlere karsi gereken cevabi 14 Mayis’ta verecek. Bizim pazarlik masasina koyulacak bir ülkemiz yok. Gelecegimizi hiç kimsenin mandasina, ipotegine teslim etmeyecegiz. Allah’in izniyle yine milletimiz destegiyle, teveccühüyle Cumhurbaskanimiz seçilecek, Cumhur Ittifaki ve AK Parti Mecliste fazlaligi saglayacak. Türkiye Yüzyilina güçlü bir sekilde, hiçbir algiya firsat tanimadan, gelecegimizi bu ülkenin öz evlatlariyla birlikte girecegiz. 14 Mayis’ta sandiklari patlatacak, Balikesir’de 9’da 9 yapacagiz. Çünkü milletini düsünen, milletinin derdiyle dertlenen, 21 yildir yaptiklariyla ve gelecekte yapacaklariyla istikrar ve güvenin saglayicisi AK Parti var. Bizler eminiz ki, milletimizle birlikte Türkiye Yüzyili hedeflerimize emin adimlarla, dogru adamlarla ve dogru adamla yürümeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile