Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Kalay Açıklaması

Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, teşkilat mensupları ile birlikte Esentepe Mahalle yönetimi teşkilatı ile bir araya geldi.


AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, teşkilat mensupları ile birlikte Esentepe Mahalle yönetimi teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti İl binasında gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Kalay, Bartın’ın bir evladı olarak hizmet için çalışacaklarını ve hayata geçirecekleri projelerle kentte kısa süre içerisinde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştireceklerini söyledi.

Kalay, “Bartın’da hangi görüşte olursa olsun biz hizmete oy isteyeceğiz, Bartın’ın bir evladı olarak Bartın’a hizmet için çalışacağız. Herkesin görüşünü alıp karar vereceğiz, birlikte Bartın’ı kabuğundan çıkaracağız” dedi

Kalay, "Hedefimiz büyük projelerle Bartın’ı marka şehir yapmaktır. 30 Mart sonrası Bartın’da yeni bir dönem başlayacak. Bartın’da hayata geçireceğimiz projelerle kentin kısa süre içerisinde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini göreceğiz. Bartın’ın çözülemeyen başta içme suyu, alt yapı, atık su arıtma, katı atık çöp bertaraf tesisi gibi en temel belediyecilik sorunlarını aşarak, vizyon projelerin takipçisi olacağız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile