AK Parti Bartın Milletvekili Tunç Açıklaması 'Bartın'a Sağlıkta Büyük Yatırımlar Yapıyoruz'

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç Açıklaması 'Bartın'a Sağlıkta Büyük Yatırımlar Yapıyoruz'

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Osman Açıkgöz’ü ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Osman Açıkgöz’ü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmaların masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Dr. Osman Açıkgöz, Bartın Devlet Hastanesinin imkanlarını son yıllarda artırdıklarını, gerek fiziki mekanların iyileştirilmesi, gerekse yeni cihaz alımı noktasında önemli gelişmeler sağladıklarını belirterek, katkılarından dolayı Milletvekili Tunç’a teşekkür etti.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Milletvekili Tunç görüşme sonrasında yaptığı açıklamada başta Bartın Merkez Devlet Hastanesi, Merkez Göğüs Hastalıkları Hastanesi ek binası, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, İlçe hastaneleri ve beldelerdeki ve merkezi köylerinde Aile Sağlığı Merkezleri inşa ettiklerini kaydetti.

Milletvekili Tunç; Kozcağız, Hasankadı, Kumluca, Arıt ve Kayadibi Aile Sağlığı Merkezlerinin yapımlarını tamamladıklarını söyledi.

,

AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ YAPIYORUZ

Ulus Devlet Hastanesi’nin inşaatın da son aşamaya geldiğini de anlatan Milletvekili Tunç, Amasra İlçe Devlet Hastanesinin zemin etütlerinin yapıldığını, proje çalışmalarının ardından yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Milletvekili Tunç, Nüfusu fazla olan köylerimize de Aile Sağlığı Merkezleri yapacaklarını belirterek, bu kapsamda Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve Tekkeönü köylerine Aile Sağlığı Merkezlerinin yapım ihalelerini gerçekleştirdiklerini ve inşaatların başlayacağını aktardı.

PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

400 yataklı Bartın Devlet Hastanesini yatırım programına aldıklarını ve Merkez Şiremirçavuş Mahallesindeki 127 dönümlük arsanın hastane için tahsis edildiğini, proje ihalesi gerçekleştirilen hastanenin, proje çalışmaları sona erdikten sonra yapım ihalesi sürecinin başlayacağını ve bölgeye hizmet edecek bir şehir hastanesine kavuşacaklarını söyleyen Milletvekili Tunç; “Bu büyük yatırımları memleketimize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na, İlimizdeki sağlık yöneticilerine ve emeği geçen herkese tüm Bartınlılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile