AK Parti Batman Sason İlçe Danışma meclis toplantısında gündem referandum

AK Parti Batman Sason İlçe Danışma Meclis Toplantısı Milletvekili Ahmet İnal, İl Başkanı Ziver Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Merkez İlçe

AK Parti Batman Sason İlçe Danışma Meclis Toplantısı Milletvekili Ahmet İnal, İl Başkanı Ziver Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Merkez İlçe Başkanı Diyaeddin Uçar, Sason İlçe Başkanı Nejdet Atalay ve kalabalık partili topluluğunun katılımıyla Sason Kabılcevz Aile Çay Bahçesinden gerçekleştirildi.

12 Eylül'de yapılacak Anayasa Değişikliği ile ilgili referandum kapsamında Sason'da düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili İnal ve İl Başkanı Özdemir, referanduma destek çağrısında bulundu.

Toplantıda kalabalık bir topluluğa hitap eden Milletvekili İnal, Anayasa değişikliğinin bir AK Parti projesi olmadığına vurgu yaparak bunun halkın talebi üzerine gerçekleştirilen bir düzenleme olduğunu söyledi. 12 Eylül darbesinden, OHAL'den, sürgünlerden, işkencelerden, sıkıyönetimden ve faili meçhullerden en fazla mağdur olan kesimin bu bölge olduğuna dikkat çeken İnal, "bunlar ortadayken bir kısım insanlarımız "Referanduma katılmayacağız" diyorlar. Ama o partilerin tabanları ve bazı yöneticileri de bu referanduma Evet diyeceklerdir. Çünkü onların gönüllerinden geçen de budur." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Ziver Özdemir de, Sason'un her zaman en iyi hizmete layık olduğunu belirterek, Sason Yolu'nun kalan 1,5 kilometrelik bölümünün 15 gün içinde tamamlanarak hizmete sokulacağı müjdesini verdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Arslan ise, 28 yıldır tamamlanamayan Sason yolunun bitme aşamasında olmasından dolayı Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile