Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Yeni Yıl Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


İl Başkanı Kobal mesajında: “Yeni umutlarla karşıladığımız 2014 yılının, milletimiz için başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir” dedi.

Kobal mesajında şunları kaydetti:
“Her zaman olduğu gibi bu yıl da tüm teşkilatlarımızla birlikte Bayburt’un sorunlarına çözümler üreterek halkımızın dertlerine çare olmak ve sorunları hükümet nezdinde çözmek için köprü olmaya devam edeceğiz. Sevdalısı olduğum bu güzel şehrin tüm sorunlarının, hemşerilerimin yaşadığı sıkıntıların çözümünde AK Teşkilatlar olarak bugüne kadar gösterdiğimiz çözüm odaklı siyaset anlayışımız bundan sonra da devam edecektir.

AK Parti ile enerjisini yeniden kazanan ülkemiz; siyasi ve ekonomik anlamda bir dünya ülkesi haline geldi. Hedefimiz, kalkınmış bir Türkiye’ye ulaşmaktır. Birlik ve beraberlikle, istikrar ve güvenle, barış ve huzurla bütün hayallerimizi, tüm hedeflerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluk düşmektedir. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, devlet ve millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışmalı ve çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın memleketimize, ülkemize ve tüm insanlığa; barış, huzur, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak Türkiye’yi ve güzel şehrimizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile