Ak Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, acı ve tatlı olayları ve, mutluluk veren anlarıyla bir yılın daha geride bırakıldığını,umutların korunarak huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunun yaşandığını söyledi.


Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, miladi yeni yılın başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özbek, mesajında şunları kaydetti:
"Yeni umutlarla karşıladığımız 2014 yılının, milletimiz için başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir. Türk milleti, dayanışma içinde güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş, Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluk düşmektedir. Yaşadığımız bu günlerde kardeşliğe birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, devlet ve millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi mutlu ve daha müreffeh yarınlara ulaşması için çok çaba göstereceğiz. İmanın, gayenin, acının, vicdanın bir olduğu kardeş toplumuna nifak sokmak isteyenlere, kaos oluşturarak mili birlik ve beraberliğimizi parçalamaya çalışanlara, milli iradeyi mahkum etmek için oyunlar oynayanlara müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’mize ve Bayburt’umuza hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet yolunda yönümüzün her daim doğruluk, ufkumuzun aydınlık, yolumuzun açık olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2014'ün herkese başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile