Ak Parti Bayraklı Gençlerle Buluştu

Ak Parti Bayraklı Gençlerle Buluştu

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı yine bir ilke imza attı.

Gençlik Kolları'nın düzenlediği ve teması ‘’ İlk Defa Oy Kullanılacak olan Gençlerin Tanışma Gecesi’’ renkli görüntülere sahne oldu. Çay Mahallesi'nde gerçekleşen geceye Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Belediye başkan aday adaylarından Ali Aslan ve Hakkı Atila katıldı.

.Gece de konuşan Gençlik Kolları Başkanı Avukat Özgür Duman ‘’Bizler geleceği şekillendiren ve geleceğe yön verecek güce sahip bir nesiliz. Bu güç ellerimizde ve 30 Mart günü bu gücü hep birlikte göstereceğiz." dedi.


AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ise, "Gençlik inanılmaz bir enerjiyi taşıyor içinde. Geçmişten günümüze gelen atalarımızın kanlarını taşıyan bir gençlik görüyorum karşımda. Bağdat kahramanı Genç Osman gibi yiğit bir gençlik. Çanakkale savunmasında şehit olan liseli üniversiteli gençleri, Tokat türküsünde olduğu gibi 15 lik delikanlıları yad edelim. İşte sizler de atalarımız olan o gençelrin yiğitliğini taşımaktasınız. 19 yaşında tahta çıkan ve 21 yaşında İstanbul’u fetheden bir komutanın nesliyiz biz. Geçmişte önemli başarılara imza atmış ve tarihte adından söz ettiren gençliğin nesliyiz biz. O gençler bir yiğitti siz de onlar gibi yiğitsiniz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile