AK Parti Besni Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirildi

AK Parti Besni Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirildi

AK Parti Besni Ilçe Baskanligi genisletilmis ilçe danisma meclisi toplantisi, partililerin yogun katilimi ile gerçeklestirildi.

AK Parti Besni Ilçe Baskanligi genisletilmis ilçe danisma meclisi toplantisi, partinin Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer’in baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantiya AK Parti Bölge Koordinatörü Ejder Açikkapi, Besni Belediye Baskani Eyyup Mehmet Emre, AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, AK Parti Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, mahalle baskanlari ve çok sayida partili katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 2023 vizyonu dogrultusunda Besni ilçesinde gerçeklestirdikleri çalismalara degindi. Sümer, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde inandigimiz yolda, büyük ve güçlü Türkiye ve lider ülke Türkiye olma yolunda durmak yok, yola devam. AK Parti iktidari döneminde 19 yilda önemli hizmetler gerçeklestirildi.

Bizde teskilat olarak Besni’de göreve geldigimiz günden beri elimizden geldigince vatandaslarimiza hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Besni için hayati öneme sahip projeleri hayata geçirdigimiz inancindayim” dedi.

Besni Belediye Baskani Eyyup Mehmet Emre’de konusmasinda, "Toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Bu toplantilarin yapilmasi, sürekli olmasi bizlerin birbirimiz ile kaynasmasi açisindan çok önemlidir. Özellikle içinde bulundugumuz süreç Türkiye’nin belki de dönüm noktalarindan bir tanesidir. Önümüzdeki seçimin ne kadar mühim oldugunu, seçim olmadan da bizlerin bir araya geldigini ve sahada hazir bir vaziyette oldugumuzu bizlere göstermektedir. AK Parti 20 yildan beri aziz milletimize sadece Türkiye sinirlari içerisinde bulunanlar degil ayni zamanda dünyanin dört bir tarafindan yasayan gerek Müslüman olsun gerek bütün magdurlarin yaninda olan ve bu anlamda da tarihe önemli bir not düsen bir davadir. Bizler de hep birlikte sizlerle beraber bu davanin neferi olmaktan da onur duyuyoruz seref duyuyoruz" dedi.

AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin ise konusmasinda, “Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i sürekli en yüksek oylarla destekleyerek bu güne kadar temsil ettiniz sizlere tesekkür ediyorum. Burada eksikliklerimizi gidermek için toplanmis bulunmaktayiz. Sahada hep birlikte olacagiz sizler ile birlikte el ele verecegiz. 2023’te Recep Tayyip Erdogan’in arkasinda dimdik durarak eksikliklerimiz varsa onlari gidererek hep birlikte Allah’in izni ile liderimizin hiç bir zaman boynunu büktürmeyecek Adiyaman’da ki o lider yapiyi lider olarak devam ettirecegiz" dedi.

Daha sonra konusan Bölge Koordinatörü Ejder Açikkapi ise konusmasinda, “20 yil boyunca yapilan hizmetlerin, yatirimlarin mutlaka takipçisi olmaya devam edelim. Bizim 20 yil içerisinde yapmis oldugumuz hizmetlerle, yatirimlarla alnimiz açik basimiz dik ve tam saha pres olarak 2023 seçimlerine 18 ay kala her bir kardesimizle sahada olacagiz. Sikintilari biliyoruz ve bu sikintilari çözecek tek iradenin de AK Parti siyasi hareketi oldugunu biliyoruz. Bugün AK Parti’ye karsi, liderimize karsi bir çok siyasi partinin, birbirine selam vermeyen, birbiri ile dünya görüsü örtüsmeyen bir çok siyasi partinin nasil bir araya geldiklerini görebiliyoruz. Tek gayeleri var oda Recep Tayyip Erdogan’i nasil alasagi ederiz. Ama biz teskilatlar olarak, ona inananlar olarak diyoruz ki Recep Tayyip Erdogan’i asla maglup edemeyeceksiniz.

Bu Güne kadar saglanan basarilarda teskilatlarimizin ne kadar büyük gayreti oldugunu biliyoruz çünkü, Cumhurbaskanimizin, teskilat baskanlarimizin onlara olan güvenini sürekli hissediyoruz ve kendisinden görüyoruz. Dolayisi ile her bir kardesimiz burada bulunan her bir teskilat mensubu kardesimiz Cumhurbaskanimiz için ve bizler için çok kiymetlidir ve çok degerlidir. Biz çok iyi biliyoruz ki siz teskilat olarak sahada olacaksiniz ve olusabilecek sorunlarin çözümünün yine AK Parti iradesi oldugunu her bir kardesimize anlatacaksiniz.

Yirmi yil boyunca Türkiye’de hayal dahi edilemeyecek hizmetleri üreten iradenin adi Recep Tayyip Erdogan ve onun yol arkadaslaridir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile