Ak Parti Biga Teşkilatından Çocuk Esirgeme Kurumu'na Ziyaret

Ak Parti Biga Teşkilatından Çocuk Esirgeme Kurumu'na Ziyaret

AK Parti Biga ilçe teşkilatı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Bülent Erdoğan’ın çeşitli temaslarından ötürü Biga dışında olması nedeniyle ziyaret AK Parti Biga İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Halil Yağan ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

Yönetim, Biga Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na ziyaret bulunarak yeni atanan Müdür Harun Tohumcu’ya görevinde başarılar diledi. Yağan, “Yönetim olarak Türkiye’nin önemli kurumlarından olan ve çocuklarımızın aile sıcaklı içinde kaldığı bu kurumumuzun müdürlüğüne atanan Harun Tohumcu’ya görevin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diliyoruz ”dedi.

Biga Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Harun Tohumcu da yaptığı açıklamada insanlığın mutluluğu ve dünyanın güzelleşmesinin, çocukların iyi korunması ve iyi yetişmesine bağlı olduğunu ifade ederek, “Gelecekte büyüyecek olan bu çocuk, vatanına hizmet edecektir. Ailesine yardımda bulunacaktır. Bunun için çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitilmeleri gerekir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen insanlar, vatanları için bir teminattır" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile