Ak Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

AK Parti Genel Merkezince Bursa İl Başkanlığına atanan Cemalettin Torun, partisince yerel seçimlerde ilçelerde aday gösterilecek belediye başkan adaylarının isimlerinin yarın açıklanmasını beklediklerini bildirdi.

Torun, partinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kendisinin atama sürecine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Kısa sürede Bursa'yı kucaklayacak yeni il yönetimlerini belirleyip çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Torun, ilçe belediye başkan adaylarının tespitinde son aşamaya gelindiğini anlattı.
Buna ilişkin açıklamanın kısa zamanda yapılmasını beklediklerini dile getiren Torun, "Şu anda bütün çalışmalar, Sayın Başbakanımızın önünde. İlçe belediye başkan adaylarımızın isimlerinin, çalışmalar yetişirse yarın açıklanmasını bekliyoruz. Bir sonraki haftaya da kalabilir. İnşallah çok kısa bir süre sonra, Bursamızın geleceğine şekil verecek belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız" dedi.

-İstanbul merkezli operasyon
İstanbul merkezli operasyona da değinen Torun, yargı ve emniyet kurumlarında bir kısım illegal yapıların iş birliğiyle ülkede kirli bir oyun oynanmak istendiğini savundu.
Torun, bu operasyonla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığını ve köşeye sıkıştırılmak istendiğini öne sürerek, şöyle devam etti:
"Siyasette ve ekonomide istikrarı yakalayan, son yıllarda dünyanın en önemli büyüyen ülkeleri arasında yer alan ülkemizin bu hızlı yükselişini hazmedemeyen uluslararası karanlık güçler, içimizdeki bir kısım işbirlikçilerle ülkemizi kaosa sürüklemek, hükümetimizi düşürmek istedi. Hükümetimizin dik duruşu ve milletimizin feraset ve sağduyusu sayesinde bu çirkin ve kirli tezgah bozuldu. Yaşanan olaylar, teşkilatlarımızın kenetlenmesine vesile oldu. Bursa teşkilatları olarak kadın ve gençlik kollarımızla bir bütün halinde her zamankinden daha güçlü bir şekilde Başbakanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Bursa teşkilatları olarak hiçbir zaman rehavet içerisinde olmayacağız. 30 Mart seçimlerinde partimizin oyunu daha artırmak suretiyle milletimizden aldığımız güçle bu karanlık odaklara sandıkta cevap vereceğiz."
İstikrarın devamı ve millete hizmet için bir ve birlik olacaklarını vurgulayan Torun, ağır olan sorumluluğunun bilinciyle hareket ederek, kendisine güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağını sözlerine ekledi.
Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve partinin bazı yöneticileri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile