AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: Kendi programlarına hayır diyorlar

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, referandumda 'hayır' çıkması için çalışan muhalefeti, kendi programlarına 'hayır' demekle eleştirdi.

Kestel

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, referandumda 'hayır' çıkması için çalışan muhalefeti, kendi programlarına 'hayır' demekle eleştirdi.

Kestel ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Yalçın, referanduma giderken önce çocukları düşünmek gerektiğini dile getirdi. Yalçın, şöyle konuştu: "Mevcut yasalar çocuklarımızı korumak için yeterli değil. Anayasamıza çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve engellilerimiz için pozitif ayrımcılık konuluyor."

Muhalefetin anayasa değişikliğine karşı aldığı tavrı eleştiren Yalçın, "Muhalefet partileri, değişiklik yapılan 26 maddeden 24'üne karşı çıkamıyor. Kabul ediyorlar. Eğer Meclis'te bu maddeleri oylasaydılar şimdi önümüze yalnızca tartışılan bu iki madde gelecekti, ama Meclis'te bunu oylamaktan kaçtılar." diye konuştu.

Muhalefet partilerinin samimiyetsiz olduğunu kaydeden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Diyorlar ki, 'yeter ki AK Parti'ye darbe vuralım' milletin menfaatleri umurlarında değil. 'Hayır' diyenler neye 'hayır' dediklerini bilmiyorlar. Aslında kendi çocuklarının haklarına, kendi geleceklerine 'hayır' diyorlar. Kendi programına 'hayır' diyorsun haberin var mı?"

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile