AK Parti Bursa Teskilati Bayramlasti

AK Parti Bursa Teskilati Bayramlasti

AK Parti Bursa Il Baskanligi, Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma programi düzenledi.

AK Parti Bursa Il Teskilati Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nin bahçesinde gerçeklestirilen bayramlasma töreninde bir araya geldi. Eski Basbakan Yardimcisi Hakan Çavusoglu, tüm Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutlayarak, "Milletimiz Cumhurbaskanimiza inaniyor, güveniyor. Cumhurbaskanimizin sözlerinden ilham aliyor, söylediklerini görmek istiyor. Dolayisiyla bizim yapmamiz gereken sey Cumhurbaskanimizin söylediklerini yapmak ve sadece yaparak mücadele ederek bunu hayata geçirmek. Biz eger ki bunu basarabilirsek eminim ki kisa süre içerisinde çok daha farkli noktaya ulasacagiz. Arkadaslar sahaya inelim. Masa basindaki toplantilardan biktik, usandik. Birbirimizle görüsmekten de biktik, usandik. Milletimize, çiftçimize ve esnafimizin kosalim, yanlarinda olalim” ifadelerini kullandi.

AK Parti Il Baskani Davut Gürkan millete hizmetkar olmayi sürdüreceklerini belirterek, "Yarinlarimizin daha müreffeh hayatlari için bugün varligindan, malindan, rahatindan feragat eden gönüllüler burada. Ihtiyaç duyuldugu her an ve her yerde sagina soluna bakmadan ’Ben varim’ diyen, milletinin yaninda olan gönüllülerimizle beraberiz" diye konustu.

Bayramlasma töreninde, AK Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Ahmet Kiliç, Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Recep Altepe, AK Parti Genel Merkez Siyasi Hukuki Isler Baskan Yardimcisi Mehmet Tunçak ve eski milletvekillerinden Hakan Çavusoglu da konusma yaparak partililerle bayramlasti.

Konusmalarin ardindan partililer birbirleriyle bayramlasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile