AK Parti'de Aday Adaylik Basvurulari Basliyor

AK Parti'de Aday Adaylik Basvurulari Basliyor

AK Parti Kocaeli’de milletvekili aday adayi basvurulari basliyor. AK Parti Kocaeli Il Baskani Dr. Sahin Talus, tüm hazirliklari tamamladiklarini bildirdi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan seçim tarihinin resmen 14 Mayis olarak açiklanmasindan sonra AK Parti’de milletvekili aday adaylik basvurulari da basliyor. Izmit Körfez Mahallesi Izmit-Istanbul Yanyolu Haldiz Is Merkezi’nde bulunan AK Parti Kocaeli Il Baskanligi’na müracaat edecek milletvekili aday adaylarinin yanlarinda getirmesi gereken evraklar disinda, depremzedeler için AFAD’a da bagis yapmasi gerekiyor.

Basvurular için son gün cuma

Asgari bagis miktarinin açiklanmasindan sonra aday adayi kabul heyeti hemen çalismaya baslayacak. AK Parti Kocaeli Il Baskani Dr. Sahin Talus, bütün hazirliklari tamamladiklarini, Genel Merkez’den yapilacak açiklamayi beklediklerini belirtti.

Basvurular 17 Mart Cuma gününe kadar devam edecek. Basvuracak adaylar için istenen evraklar su sekilde; arsiv kayitli adli sicil belgesi, diploma fotokopisi, nüfus cüzdani fotokopisi, askerlik durum belgesi, bagis dekontu, Adaylik için istifasi zorunlu olan kisilerin, ilgili mercilere sundugu istifa veya emeklilik, dilekçelerinin fotokopisi, engellilik orani yüzde 40 ve üzeri olan aday adaylarinin engelli kimlik karti ya da saglik kurulu raporu fotokopisi, özgeçmis, fotograf.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile