AK Parti'de Istifanin Ardindan Yeni Il Baskani Atandi

AK Parti'de Istifanin Ardindan Yeni Il Baskani Atandi

AK Parti Giresun Il Baskani Kenan Tatli’nin milletvekili aday adayligi için istifa etmesinin ardindan Il Baskanligina Mete Bahadir Yilmaz atandi.

AK Parti Giresun Il Baskanligina atanan Mete Bahadir Yilmaz, sahsina duyulan güven dolayisiyla Cumhurbaskani Erdogan basta olmak üzere bütün AK Parti ailesine tesekkür etti.

AK Parti Giresun Il Baskani Mete Bahadir Yilmaz, yaptigi açiklamada, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in halka hizmet davasinda AK Parti Giresun Il Baskanligindaki hizmet bayragini devralmis bulunuyoruz. Öncelikle bugüne kadar ülkemize ve milletimize hizmet etmis tüm dava arkadaslarimiza, baskanlarimiza ve teskilat üyelerimizin her birine de emekleri için tek tek tesekkür ediyorum. Hayatlarini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, mekanlari cennet olsun. Rabbim, Cumhurbaskanimizin liderliginde çikmis oldugumuz hizmet yolculugunda, teskilatimiz ile birlikte bizlere ilimiz, bölgemiz, ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için daha güzel hizmetler yapmayi nasip etsin” dedi.



-Seçim çalismalarina start verildi

Göreve gelir gelmez ‘Türkiye Yüzyili’ vizyonuyla 2023 seçimlerinin çalismalarina basladiklarini ifade eden Yilmaz, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi ‘Türkiye Yüzyili’ vizyonuyla 2023 seçimlerinin çalismalarina baslamis bulunuyoruz. Kaybedecek bir dakikamiz bile yok. Cumhur Ittifaki olarak tüm teskilatlarimizla birlikte 2023 seçimlerinden alnimizin akiyla çikmak için bütün gücümüzle sahada olmaya devam edecegiz. Çalmadik kapi, sikmadik el, derdine derman olmadigimiz bir tek vatandasimiz kalmayana kadar da gece gündüz demeden çalisacagiz. Allah yar ve yardimcimiz olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile