Ak Parti'den Aa'ya Ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kahve, ziyaretteki konuşmasında, kentteki ulusal bazda temsilciliği bulunan basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Basın temsilcilikleriyle kentle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Kahve, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı Türkiye'nin göz bebeği olan kurumlardan biridir. Uzun yıllar belki gerçek amacını gerçekleştiremedi ama yerli ve milli bir bilgi ağı akışının ne kadar önemli olduğunu zaman zaman yaşamışızdır. Basın manipülasyona ve yönlendirilmeye çok açık bir alandır. Biz de yerli, milli, dünya çapında teşkilatlanmış ve dünyanın her köşesinden sağlıklı bilgi aktaran böyle bir kuruluşumuz olduğu için mutluyuz, gururluyuz. AA rüşdünü ispat etmiş, cumhuriyetle hemen hemen yaşıt kurumlarımızdandır. Bu konuda çok iyi çalışmalarına şahit oluyoruz. AA, özellikle bölgemizdeki olaylarla ilgili olarak, dünyaya sağlıklı bilgi aktarılmasında son derece önemli bir görev ifa ediyor."

-Seçim çalışmaları

Kahve, AK Parti'de seçim çalışmalarının 2011'in Haziran ayında yapılan seçimin ardından hemen başladığın söyledi.

Geçtiğimiz seçim döneminin ardından teşkilatlanmaların devam ettiğini belirten Kahve, şöyle devam etti:

"AK Parti'nin adaylık süreci bugün başlıyor. Resmi aday adaylığı başvurumuz 1 Ekim itibarıyla başladı.

Başvurular 1 Kasım'a kadar gerçekleşecek. Kasım ayı içerisinde de temayül yoklaması, kamuoyu anketleri gerçekleştirilecek. En uygun adaylarla inşallah seçimlere hazırlanıyoruz.Bizim derdimiz birini belediye başkanı yapmak değil, birini koltuğa oturtmak değil, Edirne'ye hizmet edecek, Edirnelilerle el ele, kol kola, gönül gönüle çalışacak bir arkadaşımızın olması için çok titiz davranıyoruz. Asla bir saplantımız, bir ön kabulümüz yok. Bu özelliklere sahip herhangi birisi adayımız olabilir. Bu konuda verilmiş bir karar yok henüz. Araştırmalar devam ediyor. Müracaatları da alacağız tabii ki. Biz Edirne Belediyesini bir şeyler almak için değil, bir şeyler vermek için istiyoruz. Diğerleri ile farkımızın bu olduğunu düşünüyoruz. Aday adayı çalışmaları devam ediyor."

AA Edirne Bölge Müdür Vekili Sevil Çelik de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile