Ak Parti'den Ayto'ya Nezaket Ziyareti

Ak Parti'den Ayto'ya Nezaket Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın teşkilatı kurum ziyaretlerine başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın teşkilatı kurum ziyaretlerine başladı. İlk olarak Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'yu makamında ziyaret eden AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Aydın ticaretinin sorunları ve Ticaret Odası Başkanı Dokuzlu'nun önerilerini dinledi. Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Aydın İl Teşkilatı ciddi çalışmalara öncülük eden ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Dokuzlu ve yönetimine başarılarından dolayı kutladı.
Dün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık ve parti yöneticileri katıldı.
"GÜMRÜK KAPISI İHRACAATI ARTIRDI"
Ziyarette konuşan Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın ticaretinde yaşanan sorun ve çözüm önerileri ile ilgili AK Parti heyetine bilgi sunarken, geçtiğimiz yıl açılan Rusya Yaş Sebze ve Meyve Gümrük Kapısı'nın ticaretin gelişmesine önemli katkı sağladığını ifade etti. Bu doğrultuda sebze ve meyve üzerine yatırımların da arttığına dikkat çeken Dokuzlu, artan ticaretle birlikte Aydın'ın tam donanımlı modern bir hal binasına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Bu ihtiyacın bir an önce giderilmesi için destek isteyen Dokuzlu "Sadece gümrük kapısının açılması ile Aydın'da sebze ve meyve ihracatında ciddi bir artış oldu. Modern bir hal yapılırsa bu daha da artacaktır" diye konuştu.
Bu ihtiyacın özellikle gümrük kapısının açılmasından sonra çok daha elzem hale geldiğinin bilincinde olduklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, gerekle desteği vereceklerini belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile