Ak Parti'den Eğitim Hamlesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde düzenlenen danışma meclisi toplantılarında, teşkilat mensuplarına hükümetin faaliyetlerinin anlatıldığı eğitimler vermeye başladı.

Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde ilçede bulunan teşkilat mensuplarının hükümetin icraatlarıyla ilgili öğrenmek istedikleri konuları tespit eden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M. Atilla Kaya, en çok merak edilen konularda eğitimler verilmesini sağlıyor.

Son olarak AK Parti Balçova İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarına kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen ve zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunla ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Melek Eroğlu tarafından gerçekleştirilen sunumda partililere yeni eğitim sistemi anlatıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından İzmir’in 30 ilçesinde her ay danışma meclisi toplantıları düzenlendiğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, “Danışma Meclisi Toplantıları formatını teşkilatlarımızın beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Toplantılarda eğitim çalışmaları yapmaya başladık. Hükümetimizin icraatlarını teşkilat mensuplarımıza detaylı bir şekilde anlatacağız ve kendilerinden öğrendiklerini vatandaşlarımıza anlatmalarını isteyeceğiz. Bunun başarılı bir örneğini de Balçova İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda gerçekleştirdik. İl Yönetim Kurulu Üyemiz Melek Eroğlu’na sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile