- Ak Parti'den Engellilere Ziyaret

AK Parti Mardin İl Teşkilatı, Mardin'deki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Fazı Düdük başkanlığında Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Rıfat Aydın ve İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Fatma Işıker, AK Parti Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi'nin yıllık planlamasında eylül ayının Bedensel Engelliler Farkındalık Ayı olarak belirlenmesi nedeniyle il merkezindeki engellileri ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek beraberinde götürdükleri hediyeleri verdi.

Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Düdük, ilk olarak il merkezindeki Işıkay, Telepati ve Can Umutyolu rehabilitasyon merkezlerini ve spastik ya da rehabilitasyona ihtiyacı olan aileleri evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

AK Parti olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Düdük, şöyle konuştu:

"İlimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarının ziyaret edilmesi, bedensel engelli ailelerin ziyaret edilmesi, bedensel engellilere yönelik moral motivasyonu gibi farklı etkinliklere imza atıyoruz. Bu anlamda engellilerimizi evlerinde ziyaret ederek hasbihal yaptık."

Parti olarak engellilere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Düdük, daha önce engelli vatandaşların sosyal güvencelerden mahrum olduğunu, iktidarları döneminde çıkarılan yasalarla destek olduklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile