AK Parti’den, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Çelik’e Ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nemci Çelik’i ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nemci Çelik’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nemci Çelik, “Zonguldak’a geleli bir ay oldu. Özellikle tarladan sofraya gelinceye kadar bütün ürünlerin denetimi, yetiştirilmesi bunlarla iştigal eden bir kurumun başında bulunuyoruz. Yerdeki karıncadan tutun havadaki kuşa kadar, denizdeki balığa kadar her türlü gündemle uğraşıyoruz. Bu azmimizi daha da çok arttırıyor. Çünkü tüketime yönelik gıda ile ilgilide uğraşıyoruz. Gıdanın Zonguldaklı hemşirelerimize en iyi şekilde, hijyenik bir şekilde ulaşması için denetimler, kayıt altına alınmalarla uğraşıyoruz. Çiftçilerimizin en az birim alanın da en yüksek verim alabilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Hizmet alanlarımız çoğaldıkça, özellikle de siyasi desteği arkamızda görmek hakikatten bizi şereflendirecek, onurlandıracak ve çalışmalarımıza hız verecektir. Özellikle tüketiciler, alış verişi bayanlarımız yapar. Bunlarla ilgili en az bir bayan eğitmek için, bir tüketici bir markete gittiğinde neye dikkat eder,nelere dikkat etmesi gerekir, hijyende nelerin olması gerekir bununla ilgili bir eğitim projesi hazırladık. Son aşamasına geldik. Onunda tanıtımını yapacağız” dedi.

Ardından konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Müdürü Hamdi Uçar ise “AK Parti İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve AK Parti Teşkilatı olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz. AK Parti iktidar döneminde biz sadece ulaşımda, ekonomide, sağlıkta çok önemli projelere imza atmıyoruz. Ayrıca tarım politikalarımıza da gerçekten çok ciddi anlamda değişime uğradı. Bu anlamda AK Parti iktidar döneminde tarımda onaltı buçuk trilyon civarında bir ithalat ihracat hareketliliği içerisinde ülkemizin nerelere geldiğini, tarımda hangi boyutta olduğunu gösteren bir rakam bu. Biz bu anlamda Zonguldak ili olarak da sadece sanayide değil tarım alanında da bir takım değişmelere, bir takım projelere imza atılması konusunda sizden önceki müdürlerimize siyasi desteğimizi vereceğimizi, yanında olacağımızı söyledik. Zonguldak merkezi dışında diğer ilçelerimizde de tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösterebilecek alanlarımız var. Bunları harekete geçirmemiz lazım. Ayrıca bir değişim daha biz tarım alanında olsun diğer alanlarda olsun yapılan çalışmaları biraz daha minimum boyutta, düzeyde yaptık bunları. Bunları maksimum boyuta taşıyarak biraz daha kurumsal yapıyla güçlendirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu konularda Tarım İl Müdürlüklerimize çok büyük görevler düşüyor. Tabandan tavana kadar bütün herkesin tarımda alanında imkanlar ölçüsünde hem kendi ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı verecek çalışmaları yapması gerekir. Sizler bizler el ele vereceğiz bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz iktidar partisinin temsilcileri olarak Sonuna kadar desteğimizi vereceğiz” diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile