AK Parti'den IYI Parti'ye Bayram Ziyareti

AK Parti'den IYI Parti'ye Bayram Ziyareti

AK Parti heyeti Ramazan Bayrami dolayisiyla IYI Parti’yi ziyaret etti.

IYI Parti Genel Merkezi’nde Ramazan Bayrami ziyaretleri basladi.

Ramazan Bayrami dolayisiyla siyasi partiler arasi bayramlasmalar çerçevesinde AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert baskanligindaki heyet IYI Parti’yi ziyaret etti.

IYI Parti’de AK Parti heyetini, Siyasi Isler Baskani Oktay Vural ve beraberindeki heyet karsiladi.

Türkiye’nin zor bir konjonktürden geçtigini dile getiren AK Parti heyet baskani Sert, “Bölgelerde çatisma ve siyasi istikrarsizlik çok. Bunlarin asilmasini ülkemizden özellikle mazlum ülkeler bekliyor. Bunun yolu da birlik ve beraberlik izinde çalismamizdir. Türkiye’nin güç ve kuvvetini artirmamiz gerekiyor. Bu güç ve kuvvetin artmasi sadece ekonomik olarak yetmez, stratejik, teknolojik, bilgi birikimi ve entelektüel olarak birçok alanda biz iyi seyler yapmamiz lazim. Birbirimize destek olarak, ülkemizin basini egmeden, güçlü bir sekilde çalismamiz gerekiyor. Türkiye bir yil önce genel seçimleri yasadi, simdi de yerel seçimleri yasadi. Bir takim matematiksel degisikliklerin olmasi önemli degil. Birlik ve beraberligimizi koparmamasi lazim. Özellikle mazlum cografyalarin Türkiye’den beklemis oldugu umudu yesertmek ve büyütmek adina Türkiye’deki çatismalarin durmasi adina tüm siyasi partilerin katki yaparak saglamasi lazim. Onun için biz de elimizden geleni yapacagiz. Bundan sonraki süreçte kendi eksikliklerimizi telafi edip daha güzel neler yapabiliriz, bunun çalismasini yapacagiz” dedi.

Sevinçlerin paylasarak çogaldigini, acilarin da paylasarak azaldigini ifade eden Oktay Vural ise bayramlarin siyasi partilerin de milletin gelecegindeki sevinçleri paylasarak çogaltmasinda vesile olmasini kaydetti.



“Parlamentodaki çalismalar aziz milletimizin hayrina olacak islerde birlikte karar almaya dogru götürmesine vesile kilsin”

IYI Parti olarak siyasetinin ana omurgasinin iyilikleri sahiplenmek ve çogaltmak oldugunu belirten Vural, “Parlamentoda her zaman için IYI Parti bu eksende siyaset felsefesine sahip. Böyle bakildigi zaman bundan toplumun kazanacagini düsünüyoruz. Iyileri çogaltmamiz lazim, belki daha iyiye gitmemiz lazim. Umarim bu sürecin devaminda parlamentodaki çalismalar aziz milletimizin hayrina olacak islerde birlikte karar almaya dogru götürmesine vesile kilsin. Artik seçim geçti, bundan sonraki süreç içerisinde vatandasin verdigi mesajlar dogrultusunda bütün siyaset dünyasinin bu çerçevede hareket etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile