AK Parti'den MHP'ye seçim yanıtı

Erken seçimin ülkeyi rahatlatacağını savunan MHP Lideri Bahçeli'ye AK Parti'den yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Erken seçim ülkeyi rahatlatır' diyerek erken seçim çağrısı yapmasına AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik yanıt verdi.

Çelik şunları kaydetti

'Bir devlet krizi söz konusu değildir. Kurum yetkilileri birbirleriyle düzenli şekilde görüşüyor. Birileri herhalde krizin olmasını temenni ediyor. Sayın Bahçeli'nin MGK devreye girmelidir önerisi var. Hatırlarsanız başka meselelerde Sayın Cumhurbaşkanı Köşk'e davet etmişti liderleri ama kendisi gitmemişti. Bu nedenle kendisi açısından bir tezatlık söz konusu.

Sayın Bahçeli 2002'de seçim için 3 Kasım'ı işaret etmişti ve o tarihte seçim yapıldı. O seçim kendi partisinin intiharı oldu, parlamento dışında kaldılar.

Sayın Bahçeli seçime meraklı olabilir ama bir ülkeyi her yıl seçim atmosferine sokarsanız orada istikrar söz konusu olamaz. Dolayısıyla bir erken seçim söz konusu değildir.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile