AK Parti'den Suriye'deki kalleş Kızılay saldırısına sert tepki!

AK Parti'den Suriye'deki kalleş Kızılay saldırısına sert tepki!

Suriye'nin El Bab kentinde Kızılay aracına kalleş bir saldırı düzenlendi. Saldırıda bir Kızılay çalışanı şehit oldu. AK Parti'den hain saldırıya sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada "Dünyadaki tüm muhtaçların ve mazlumların kardeşi Kızılay’a yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz. Suriye’nin El bab bölgesinde insani yardım için bulunan Kızılay ekibimize, açılan ateş sonucu bir Kızılay personelimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin." dedi.

AK Parti tarafından Suriye'de Türk Kızılay'ı aracına yapılan saldırı hakkında son dakika açıklaması geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada "Dünyadaki tüm muhtaçların ve mazlumların kardeşi Kızılay'a yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz.

Suriye'nin El bab bölgesinde insani yardım için bulunan Kızılay ekibimize, açılan ateş sonucu bir Kızılay personelimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin." dedi.

AK Parti'den Suriye'deki kalleş Kızılay saldırısına sert tepki!

"ULUSLARARASI HUKUKU DA HEDEF ALMIŞTIR"

Çelik ayrıca Kızılay amblemi olan bir araca saldırı düzenlendiğinin altını çizerek "Şehidimizin mekanı cennet olsun. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Araçlarında Kızılay amblemi bulunan ekibimize yapılan bu saldırı, aynı zamanda uluslararası hukuku da hedef almıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile