Ak Parti'den Yavuz Sultan Selim Eğitim Uygulama Okulu'na Ziyaret

Ak Parti'den Yavuz Sultan Selim Eğitim Uygulama Okulu'na Ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Faruk Özleblebici ve Özürlüler Koordinasyon Başkanı Saniye Güngör, Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Aziz Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Meral Gencer Yavuz Sultan Selim Eğitim Uygulama Okulu'na nezaket ziyaretinde bulundu

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Faruk Özleblebici ve Özürlüler Koordinasyon Başkanı Saniye Güngör, Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Aziz Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Meral Gencer Yavuz Sultan Selim Eğitim Uygulama Okulu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Okul Müdürü Şerafettin Söyler ve Psikolog Şevket Kemerci'den Okul hakkında bilgi alan Ak Parti heyeti daha sonra Özürlü Çocuklar ve ailelerle de görüşerek sorunları hakkında bilgi aldılar.
Okul müdürü Şerafettin Söyler de Okulda 82 özürlü öğrencisi bulunduğunu ve bu öğrencilere en kaliteli şekilde eğitim verdiklerini, ancak 40 öğrencinin daha sırada beklediğini ve bu konuda yer sıkıntılarından dolayı kabul edemedikleri için üzüntü duyduklarını ve bu konuda hükümetten ve yerel yetkililerden de destek beklediklerini söyledi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Faruk Özleblebici de, "Her konuda parti ve teşkilat olarak Engelli Vatandaşlarımızın ve Çocuklarımızın yanında olduğumuzu, bu konuda elimizden gelen gayret ve desteği bu güne kadar olduğu gibi vermeye devam edeceğiz. AK Parti Hükümeti göreve geldikten sonra 2005 yılında ilk kez dönemimizde 5378 sayılı Özürlüler kanunu çıkartıldı. Bu kanun tüm özürlü vatandaşlarımızın haklarını düzenleyen temel bir metin olmuştur. Yine bu kanun çerçevesinde 2012 yılına kadar bütün kamu kurum ve kuruluşları kendilerini özürlülerin kullanımına uygun hale getirmek zorundadır.Özürlülerin taşımalı eğitimi,bakım ücreti,eğitimde devlet desteği uygulaması ilk kez Ak Parti Hükümetinin hayata geçirdiği bir düzenlemedir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile