Ak Parti Denizli Milletvekili Zeybekci Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kendisi hakkında görevi kötüye kullanma nedeniyle dava açıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, bir süredir belirli bir kesim tarafından kendisini ve partisini yıpratmaya yönelik yazılı ve sözlü saldırıların yapıldığını belirtti.

Görevi kötüye kullanmaktan hakkında dava açıldığı iddiası nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in İçişleri Bakanlığı'na soru sorduğu yönünde basında haberler çıktığını, TBMM Başkanlığı'na sorunun içeriğini sorduğunda böyle bir soru olmadığını öğrendiğini anlatan Zeybekci, şöyle konuştu:

''Her ne kadar soru sormasa da Sayın Keskin'in kamuoyuna ciddiyetsiz ve sorumsuzca taşıdığı, hakkımda görevi kötüye kullanma sebebiyle dava açıldığı iddiası tamamen iftiradır. Onurla taşıdığım Denizli Belediye Başkanlığı görevim vesilesiyle veya herhangi bir sebeple belediye başkanlığımdan dolayı şahsıma açılmış hiçbir dava yoktur. Ayrıca görevi devrettiğim Mart 2011 tarihinden bugüne kadar hakkımda hiçbir sebeple açılmış dava yoktur.''

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz

Yayıncı: Tolga Albay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile