AK Parti Diyarbakir Il Baskani Rasit Ocak Açiklamasi 'Adayimiz 15 Ocak'ta Açiklanacak'

AK Parti Diyarbakir Il Baskani Rasit Ocak Açiklamasi 'Adayimiz 15 Ocak'ta Açiklanacak'

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Diyarbakir Il Baskani Mehmet Rasit Ocak, “Belediye baskanliklarinda basvuru sürecimiz uzatilmadi. Su an degerlendirme asamasinda. Büyüksehir belediye baskan adayimiz Allah izin verirse 15 Ocak’ta açiklanacak” dedi.

10 Ocak Çalisan Gazeteciler münasebetiyle AK Parti Diyarbakir Il Baskani Mehmet Rasit Ocak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ihlas Haber Ajansi Diyarbakir Bölge Müdürlügü’ne ziyarette bulundu. Ziyarette konusan Ocak, halkin belediyecilik alaninda liyakati olan kisileri baskan olarak seçmesini bekledigini belirtti.

Büyüksehir belediye baskan adayinin 15 Ocak, ilçe belediye baskan adaylarinin ise 15-30 Ocak tarihleri arasinda genel merkez tarafindan açiklanacagini dile getiren Ocak, “Özellikle yerel yönetimlerde dikkat ettigimiz husus; belediyecilik alaninda liyakati olan arkadaslarin seçilmesini halk bekliyor. Insallah genel merkezimizin de hem sahada yapmis oldugu çalismalardan hem de kanaat önderlerinden bu liyakata sahip olan arkadaslarin seçilmesini bekliyoruz. Aday basvuru süresi aslinda uzatilmadi. Sadece meclis üyeligi basvuru süresi uzatildi. En son bu tarih 5 Ocak’ti, 31 Ocak’a uzatildi. Belediye baskanliklarinda basvuru süreci uzatilmadi. Su an degerlendirme asamasinda büyüksehir belediye baskan adayimiz Allah izin verirse 15 Ocak’ta açiklanacak. Ilçe belediye baskan adaylarimiz da 15 Ocak ve 30 Ocak tarihleri arasinda genel merkez tarafindan açiklanacak” dedi.



Diyarbakir’in Türkiye’de hak ettigi yere gelmesi için ciddi projelere imza atacaklarini ifade eden Ocak, “Diyarbakir ülkemizin en önemli sehirlerinden bir tanesidir. Bu süreçte son 5 yilda ciddi hizmetler yapildi. Ama hala Diyarbakir’in bölgemizin en iyi sehri olmasi için, Türkiye’de hak ettigi yere gelmesi için ciddi projelerimiz var. Adaylarimiz açiklandigi zaman insallah bunlari da halkimizla paylasacagiz. Yeni yönetimimiz hayirli olsun. Yönetimimizi ve görevlendirmelerimizi yaptik. Bizi iki tane temel hedefimiz var. Birinci hedefimiz mümkün oldugu kadar vatandaslarimizin yaninda olmaya çalisacagiz. Vatandaslarimizin derdiyle dertlenmek istiyoruz. Onlarin taleplerini dinlemek için elimizden geleni yapmaya çalisacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile