Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aslan Ergani'de Temaslarda Bulundu

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan Ergani'de incelemelerde bulundu. Aslan'a Ergani ziyareti esnasında AK Parti İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy, il ve ilçe teşkilatı da eşlik etti.

İlk olarak Ergani Kaymakamı Ramazan Yıldırım'ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Osman Aslan ve beraberindekiler ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Aslan yeni yapılacak olan 150 yataklı hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Acil serviste yatan hastaları da ziyaret eden Aslan geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanedeki temaslarını tamamlayan Aslan ve İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu da (YİBO) ziyaret etti.
YİBO Müdürü İzzettin Zengin'den spor salonu ve lojman ihtiyacını dinleyen Aslan, daha sonra okul yemekhanesinde öğrencilerle sohbet etti. Bir süre esnafı da ziyaret eden Milletvekili Aslan esnafın sıcak ilgisiyle karşılandı. Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret eden AK Partili Aslan ve beraberindekiler burada Kooperatif Başkanı İzzet Güzel'le bir süre görüştü. Milletvekili Osman Aslan burada yaptığı konuşmada, "Herkes Meclis'te verdiğimiz mücadeleyi gördü. Artık karar
milletindir. Biz inanıyoruz ki milletimiz referandumda bize olan desteğini gösterecektir" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile