Ak Parti Düzce İl Başkanı Arslan; 'Düzce İçin Önemli Projelere İmza Attık'

Ak Parti Düzce İl Başkanı Arslan; 'Düzce İçin Önemli Projelere İmza Attık'

AK Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan, Düzce için önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Düzce'de yaptıkları çalışmaları değerlendiren Arslan, fidanlık arazisine yapılacak olan hastanenin arkasına çok amaçlı sağlık merkezi açacaklarını kaydetti.
Seçimler öncesinde mahalle gezilerine devam eden AK Parti'de yapılacak çalışmalarla ilgili AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan açıklamalarda bulundu. Arslan, "Yaklaşık iki aydır halkımızla iç içeyiz. Mahalle gezilerine çıkarak halkın sorunların dinlemeye devam ediyoruz. Bundan sonra da aralıklarla halkla bütünleşmeye devam edeceğiz" dedi.
Fidanlık arazisine yapılacak olan hastane konusuna da değinen Arslan, "Fidanlık arazisine yapılacak hastane konusunda önemli aşama kat ettik. Yapacağımız hastaneni arka tarafından bulunan araziye de Türkiye'de çok fazla bulunmayan çok amaçlı bir sağlık merkezi yapmayı düşünüyoruz. Bunu da yaptığımız takdirde Düzce'nin sağlık konusundaki sorunlarını çözmüş olacağız" ifadelerini kullandı.
Yapılması düşünülen cezaevi konusunu da değerlendiren Arslan, "Bu konuda Çilimli'den teklif geldi. Kirazlı halkının cezaevi istemediği söyleniyor. Çilimli'deki arazinin eğim sorunu bulunuyor. Bu sorunu da çözmeye çalışıyoruz. Düzce'ye cezaevi kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.
Göreve atanan ilçe başkanlarıyla bundan sonra sürekli temas halinde olacaklarını da belirten Arslan, AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin'in vekaleten görevde bulunduğunu ve 3 ay içinde Genel Merkez tarafından ilçeye Başkan ataması yapılacağını da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile