AK Parti Eski Ilçe Baskani Vefat Etti

AK Parti Eski Ilçe Baskani Vefat Etti

Mustafakemalpasa’nin is insanlarindan, Ticaret ve Sanayi Odasi ve AK Parti eski Ilçe Baskani Adnan Gültas vefat etti. Uzun yillar imalatçi olarak Mustafakemalpasa Peynir Tatlisi’na marka degeri katan 59 yasindaki Gültas, son yolculuguna bugün ugurlanacak.

Mustafakemalpasa’nin is ve siyaset dünyasinin önemli isimlerinden Adnan Gültas, bir süredir tedavi gördügü amansiz hastaliga yenik düstü.

1963 yilinda Mustafakemalpasa’da dogan Adnan Gültas, tahsilini tamamladiktan sonra 1970’li yillarda peynir tatlisi imalatçisi olarak is hayatina basladi.

Izmir yolu üzerinde, Güllüce Mahallesi mevkiindeki NGS Dinlenme Tesisleri’ni kuran Gültas, uzun yillar boyu yolu Mustafakemalpasa’ya düsenleri peynir tatlisinin essiz lezzetiyle bulusturdu.

2005-2009 yillari arasinda Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanligi görevini yürüten Adnan Gültas, bir dönemde AK Parti Mustafakemalpasa Teskilati’nin basinda bulundu. Bir süredir yakalandigi amansiz hastalik nedeniyle tedavi gören Gültas, Mustafakemalpasa Devlet Hastanesi’nde vefat etti.

Evli ve 2 çocuk babasi Adnan Gültas’in cenazesi, bugün Seyh Müftü Cami’nde kilinacak cuma namazinin ardindan Lalasahin Mezarligi’nda topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile