Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Sazova Mahallesini Ziyaret Etti

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Sazova Mahallesini Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sazova Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Koca, Sazova mahallesine yapılacak olan spor kompleksin ufukların değil, vizyon sahibi kadroların projesi olduğunu söyledi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığının organize ettiği Sazova Mahalle sakinleriyle buluşma programına Milletvekili Salih Koca, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sazova Mahallesine yapılacak olan spor kompleksi hakkında bilgi veren Koca, 'Proje kapsamında uluslararası müsabakalarda da kullanılabilecek 35-40 bin kişilik stadyum, tam olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonları, idari binaları ve yeteri miktarda otopark gibi kısımlar yer alacak. Yani bu proje sadece bir stadyum projesi değil stadyumu da içine alan bir Spor kompleksi projesidir ' dedi.

AK Parti 'nin buna benzer projelerle Eskişehir 'in çehresini değiştirdiğini bundan sonra yapılacak çalışmalar ile de Tepebaşı'nın ve Sazova mahallesinin çehresinin değişeceğini ifade eden Koca şunları söyledi; 'Burada Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüze ait 164 bin metrekare arazimiz var. Mevcut stadın alanı 54 bin metrekare yani üç katından daha fazla bir alana sahibiz ve düşündüğümüz projeye tamamen yeterli bir alan ayrıca orada milli emlak a ait arazilerde söz konusu herhangi bir ihtiyaç durumunda bu arazilerden faydalanmak mümkündür dolayısıyla vatandaşımızın arazilerine yönelik kamulaştırma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile