AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ve İlçe Yönetimi Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ve İlçe Yönetimi Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Eskişehir milletvekilleri ile AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı ve üyeleri, Tepebaşı bölgesinde bulunan mahalleleri gezerek, 16 Nisan’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi hakkında bilgi verdi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı’nın, 1-2 Nisan’da tüm Tepebaşı’nda çalınmadık kapı bırakmadan mahalleleri dolaştı. AK Parti Eskişehir milletvekilleri Emine Nur Günay, Harun Karacan, İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ile meclis üyeleri, yönetim kadrosu ve mahalle teşkilatları ile kol kola vatandaşları bilgilendirip hatır sordu.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, vatandaşları bilgilendirmek adına en ücra köşelere gittiklerini belirterek, “Mahallelerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyoruz. En ücra yerlere kadar gidiyoruz , Tepebaşı İlçe teşkilatımız 221 üye ve bin 451 mahalle teşkilatı üyesi ile ayakta teyakkuzda. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Halkımızın çoğu, ülke geleceği için bilinçli davranıp kararlarının Evet yönünde olacağını belirtiyor. Aslında bunun bir genel seçim olmadığını, bir yönetim sistemini oyladığımızı bilirsek daha bilinçli bir seçim yapmış oluruz. İşte bu sebeple evet diyen vatandaşlarımıza da uzun uzun anlatıp neden evet dediğimizi, hayır demeyi düşünen vatandaşlarımızla da konuşarak maddeleri anlatmaya çalışıyoruz. Yaklaşık bugüne kadar 50 merkez ve 40 da köyden mahalle olan yerleşimi gezerek çalışma yaptık. Tepebaşı’nda gitmediğimiz bir mahalle kalmadı. Gördüğümüz şudur ki, maddelere bakıp karar verenler arasında hayır diyen çıkmıyor. Siyasi olarak hayır diyenler oluyor. Bizler anlattıkça evet diyen hemşehrimizin sayısı artıyor. Ben evet ve hayır diyen herkesten maddeleri siyasi gözlükle değil, gelecek için bir yönetim sistemi tercihi gözlüğü ile okumasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile