AK Parti Eskisehir Teskilâti 100 Bin Üyeyi Ziyaret Edecek

AK Parti Eskisehir Teskilâti 100 Bin Üyeyi Ziyaret Edecek

AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan, AK Parti Eskisehir Teskilâti olarak Cumhuriyetin 100’üncü yili ile Türkiye Yüzyili’na girerken 100 bin üyeyi ziyaret çalismalarinin basladigini duyurdu

Merkez ve kirsal ilçeler dahil 14 ilçede es zamanli baslayan üye ziyaretlerine; Il Baskani Zihni Çaliskan, Il Kadin Kollari Baskani Özlem Ünalir, ilçe baskanlari, ana kademe il, kadin ve gençlik kollari yönetim kurulu üyeleri, mahalle baskanlari ve çok sayida teskilât mensubu katildi.

AK Parti Eskisehir Teskilâti olarak sahayi hiçbir zaman bos birakmadiklarini vurgulayan Baskan Çaliskan, açiklamasinda sunlari kaydetti:

“Dünya ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Özellikle önümüzdeki seçimler ülkemizin gelecegi bakimindan büyük önem arz ediyor. Bu baglamda, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in 2023 sürecinde elini kuvvetlendirmek adina çalismalarimiza tam gaz devam ediyoruz. AK Parti ailesi olarak Eskisehir’imizde 100 binin üzerinde üyemiz var. Cumhuriyetin 100’üncü yili ile Türkiye Yüzyili’na girmenin heyecani yasadigimiz bu günlerde teskilâtimizla birlikte sehrimizde 100 bin üyemizi ziyaret etme çalismalarimiza basladik. Programlarimizda üyelerimizi ziyaret ediyor, hâl hatirlarini soruyor ve ayni zamanda AK Parti ailemize yeni üyeler kazandiriyoruz. Hemsehrilerimizi hanelerinde ziyaret etmek, fikirlerini almak ve istisare etmek çok kiymetli. Gönüllere girmek çabasiyla sahayi hiçbir zaman bos birakmiyoruz. Ziyaretlerimizde gece gündüz demeksizin emek sarf eden her bir teskilât mensuplarimiza sükranlarimi sunuyorum. Durmak yok, yola devam.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile